A pénisz, a szex időtartamának és a nő élvezetének növelése – egyszerű szabályok

Mindannyian kerültünk olyan helyzetbe, amikor a férfi már közel van a befejezéshez, a nő viszont épp csak kezdi élvezni az egészet. Lehet-e irányítani az erekciót? Hogyan lehet vastagabbá tenni a péniszt? Lehetséges, hogy ne érjünk célba hamarabb, mint a partnerünk? Hasznos információt készítettünk elő arról, hogyan lehet rendbe hozni a szexuális életünket.

Használjanak péniszkrémeket

Hogy ne érjük el a finisht mindössze néhány mozdulat után és ne okozzunk csalódást a partnerünknek, a férfiaknak javasolt kenőanyagokat vagy péniszkrémeket használni.  Ezeknek a készítményeknek  a feladata az, hogy lelassítsák a férfi orgazmust, erőstsék az érzéseket, meghosszabbítsák a nemi aktust. Emellett segíthetnek a speciális hűsítő hatással rendelkező óvszerek. Minden esetben is, a szex óvszerrel hosszabb, mint nélküle. Vegye figyelembe ezt a fogamzásgátló módszer kiválasztásakor.

Foglalkozzon maszturbációval

Általában, a túlságosan gyors beérkezésnek az oka a célegyenesbe – a hosszú szünetek a szeretkezések között. Ha állandó partnere van, azonban az ejakuláció mégis túlságosan gyorsan következik be, próbálja ki az önkielégítést a szex előestéjén. Még egy plussza ennek a döntésnek – lehetőség nyílik nyomon követni az érzéseket, meg lehet határozni a legérzékibb pillanatokat. Használva ezt a tapasztalatot az ágyban, kontrollálni lehet a magömlést.

Eközben használni lehet gélt vagy krémet, hogy megnagyobbítsuk a nemi szervet.

Ismerkedjen meg az ejakuláció késleltetésének módszereivel

A maszturbáció vagy a szex közben is, ha érzi, hogy közel van a célhoz, meg lehet állni. Még egy jó fogás – mély lélegzet az orgazmus előtt érzések során. Ez a módszer segít ellazulni.

Természetesen, senki számára sem titok, hogy a lassú mozdulatok a gyorsakkal összehasonlításban különböző hatást váltanak ki. Ne siessen a felgyorsulással, igyekezzen tartan ia lassú tempót.

A szexológusok javasolnak még egy módszert arra, hogy ne befejezze be gyorsan a dolgot – használni a frikciók sebessége váltakozásának technikáját. Ennek a módszernek az előnye az, hogy a férfi már előre az önkontrollra koncentrál, ami már kicsit eltompítja az érzések élességét.

Foglalkozzon a szemérem-farkcsíkcsonti izmok edzésével

Néha nem muszáj kenőcsöket venni a pénisznöveléshez, hasonló eredményt lehet elérni, a Kegel-gyakorlatok végzésével (igen, ezek jók a férfiak számára is, nem csak a nőknek). Az Ön feladata – vizelés során leállni, nem hozni mozgásba a feneket, a lábakat, a hasat.

Szexjátékok és péniszkrém – segítségre jönnek!

Úgynevezett erekciós gyűrűk – az ami kell, ha gyorsan a célba ér. A termék visszatartja a vérkeringést,ezzel pedig meghosszabbítja a nemi aktust.

Előjáték és változatosság

Ravaszság  – izzítsa fel a partnerét még a szex előtt, hogy mindössze néhány percre legyen szüksége a finishez. Meghosszabbítva az előjátékot, növeli az esélyeit arra, hogy egyidejűleg fogják befejezni a nemi aktust. Emellett az előzetes kényeztetések során használni lehet krémeket és kenőanyagokat is. Sokan használják ezeket egyetlen céllal – plusszolni néhány centimétert a pénisznek. Igen, az ilyen szerek tudják, hogyan lehet növelni a péniszt. De ezen funkción kívül kiválóan megpuhítják a bőrt, újdonságokat hozva az érzésekbe, kellemes az illatuk. Kérje meg partnerét, hogy vigye fel a krémet a péniszére, váljon ez az előjáték részévé.

A szex közben változtasson pózokat. Ez lehetővé teszi a több szünetet a feszültség  csökkenéséhez és a nemi aktus folytatásához.

A régi módszert, hogy valami másra kell gondolni, még senki sem vonta vissza.

Végezetül néhány szó

Régóta él kapcsolatban, vagy csak kezdi szemügyre venni az új partnerét – nem fontos. Minden férfi azon igyekezik, hogy jó legyen az ágyban. Egy elégedett nő záloga – a figyelem a vágyaira.  Ne összpontosítson a saját érzéseire. Néha a masszázs vagy a petting képesek annyira felizgatni a partnert, hogy  hamarabb él célba, mint azt gondolná.

Párja nincs kielégülve? És Önt nyugtalanítja a kérdés, hogyan lehet növelni a nemi szervet? Lehetséges, hogy aggodalmai hiábavalóak, a kellemetlenséggek pedig más okokból adódnak. Ne féljenek nyíltan beszélni, fantáziáljanak és kísérletezzenek együtt.

Jó szexet kívánunk!

Hogyan állítja meg általában az ejakulációt?

Betöltés ... Betöltés ...

4 thoughts on “A pénisz, a szex időtartamának és a nő élvezetének növelése – egyszerű szabályok”

  1. Sziasztok! Én 23 éves vagyok, azonban az idő előtti célba érés és mindig aggaszt… Mit ki nem próbáltam már. Ez a kérdés megöl! Igyekezni fogok követni a tanácsaikat lehet, hogy lesz hatás…

  2. Igen, a péniszkérmek – klassz dolog. Valóban tovább tart velük!

  3. Kiváló ötlet – gyakran változtatni a pózt. Ez működik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük