A női orgazmus imitációjának 6 jele

A nők ügyesen és hitelesen képesek ábrázolni a különböző érzelmeket és nem csak. Az ágyban képesek összehúzni a vagina izmait, gyakrabban lélegezni és megfelelő tekintettel nézni a férfira, amely tele van szexuális élvezettel. Úgy tűnhetne, hogy a nő élénk orgazmust kapott. Azonban előfordul az is, hogy mindez csak szimuláció.

Hogyan határozzuk meg az orgazmus szimulációját?

Azonban létezik 6 jele annak, hogy egy nő valóban élvezetet kapott a szextől, amelyeket lehetetlen meghamisítani.

1. A nő legalább egy másodpercre behunyja a szemét, úgy mint a csók közben. Ha összehúzódik, nyög, de eközben hűen a szemedbe néz, azt jelenti – az orgazmus nem igazi.

2. Az orgazmus közben az agyba valamilyen időn át nem jut oxigén. Eközben a nőnél ritmikusan összehúzódnak a hüvely izmai, valamint a méh, és néha a medence izmai is. A pulzálás intervalluma általában nem több, mint 10 másodpercet tesz ki. Ezt eléggé egyszerű dolog észrevenni. Szimulálni az izomszövetek ilyen ritmikus összehúzódásait a szebbik nem képviselőjének közel sem mindegyike tudja. Amikor ilyen állapotban van egy nő, a pulzálás jól érezhető. De, ha csak a teste kaotikus rángatózásait vette észre – akkor ez egy valódi imitáció.

3. Amíg tart az orgazmus, a nő nem szakítja meg az erogén zónák stimulálását. Emellett, gyakran előforul az is, hogy a hölgyek megszakítják a hatást a hüvelyre vagy a csiklóra már az orgazmus után. De ez akkor történik, amikor a következő stimuláció már kellemetlen vagy fájdalmas.

Még három jele az orgazmus imitációjának

a noi orgazmus imitaciojanak  jele

4. Az orgazmus után a nő nyugalomra vágyik – feküdni, beszélgetni vagy aludni akar. De, ha felizgult és nem tört ki belőle teljesen a szexuális energia, akkor a hamis orgazmus után meg fogja őrizni az aktivitását.
5. A szexuális élvezet csúcsa közben a nő eléggé váratlan grimaszokat fejezhet ki. Az orgazmus közben gyakorlatilag nem irányítja az arckifejezéseit. De, amikor úgy néz ki, mint egy modell a folyóiratok címlapjáról, tudni kell – az orgazmus nem igazi. Természetesen, egy kisebb idő elteltével az igazi orgazmus után kedvesen mosolyog és ellazul, de az orgazmus közben megőrizni a boldogság az arcon lehetetlen.

6. Amikor orgazmust él át, a szívverése jelentősen felgyorsul, amikor szimulál – gyakorlatilag nem változik meg.

Igazi az orgazmus vagy sem?

a noi orgazmus imitaciojanak  jele

Az esetek többségében az orgazmus elérésének nehézségeivel a nők szembesülnek, bár két módon is megkaphatják. Ha szimulálnia kell egy hölgynek az orgazmust, azt jelenti, hogy Önnek jobban kell igyekeznie. Azonban, vannak szakemberek (pszichológusok, szexológusok és profil orvosok, ha a probléma fiziológiai betegséggel van kiváltva), akik segítenek a nőnek elérni az igazi szexuális élvezetet. 

 Ön hogyan viszonyul az orgazmus női imitációjához?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük