A lábgomba évekig követett engem!

Ha van a bolygó ember, aki mindent tud a lábgombáról, akkor az én vagyok)))

És, ha komolyan, fiatal koromtól fogva ismerem ezt a problémát. Úgy történt, hogy sok időt kellett lábbeliben töltenem, amely nem mindig volt tágas, jó minőségű és légáteresztő.  Tehát, problémáim vétkese, persze, hogy én vagyok. Először sokat jártam focizni, azután munkába jártam éjszakánként, majd a szakmám arra kötelezett, hogy sokat üljek a volánnál. A lábaim szinte csak alvás közben nem voltak cipőben.

Gy kezdődött az én történetem az onychomycosis kezeléséről. Különböző dolgokat kipróbáltam – cickafark-, útifű-, vérfű-, ecetfürdő… Pakolásokat is csináltam, betekeréseket is éjszakára… Mindent már fel sem tudok idézni.

Őszintén szólva, féltem elmenni szabadságra,  mivel szégyelltem a lábaimat. A körmeim egyenletlenek, sötét-sárga színűek, sápadtak, a bőr a körömlemez körül durva, száraz, megrepedezett. Helyenként egyenletlen körömvégek is voltak, mivel körmeim félig már szinte szét voltak hullva. Hogy ne legyenek így komplesszusaim a strandon?

Megtaláltam a körömgomba legyőzésének módszerét!

Azonban lépes voltam megtalálni életem problémáját egyszer és mindörökre! Nem, nem végeztem műtétet, nem szedtem antibiotikumokat! De akkor hogy?

Egy gomba elleni kenőcs segítségével! Nagyon egyszerű a neve – Fungaxim.

Őszintén szólva, én magma is alig hittem benne, hogy egyszer bátran le fogom tudni venni a cipőmet és nem fogom szégyellni borzalmas körmeimet. De ez a nap elérkezett! Most találtam egy pár szabad percet és úgy döntöttem, hogy elmesélem a kezelésemet. Hiszen nem csak hallomásból ismerem ezt az alattomos és kitartó fertőzést!

Először is, nagyon fontos betartani a rendszert. Ha egyszer bekenik a lábaikat a krémmel, érthető dolog, hogy nem fog történni semmi.  A  Fungaxim egy alkalmazással képes enyhíteni a viszketést,  könnyedség érzést adni. Azonban a gomba elpusztításához, amely mélyen a szövetekben van a körmeik alatt, érdemes adni egy kis időt a készítménynek. Nekem, az eléggé előrehaladott sátdiumomban 4 hónapra volt szükségem a teljes felgyógyuláshoz.  Ezt a körömlemez természetes növekedésével is meg lehet magyarázni. Hiszen teljesen fel kell újulnia, hogy az új, egészséges sejtek lecseréljék az öregeket, amelyeket eltorzított a gomba.

Igen, azonnal figyelmeztetek mindenkit, hogy a körömgomba kezelése – nem egy nap kérdése, főként, ha a fertőzés nagy területet érintett.

Én esténként használtam ezt a krémet, nem sajnálva kentem fel, nem vettem fel zoknit, hogy a szer nyugodtan fel tudjon szívódni.

Természetesen, úgy gondolom, hogy nem kell pontosítani, hogy a Fungaxim maximálisan akkor lehet hatásos, ha teljesen száraz bőrre visszük fel.

Javaslom a saját tapasztalatomon kipróbált gomba elleni szert!

A lábgomba évekig követett engemBarátaim, a körömgomba nagyon alattomos. Miért? Sokan vesznek észre jelentős változásokat a jobbik irányba, azonban egy bizonyos idő elteltével a betegség jelei ismét tudatnak magukról. Miért történik így? Hiszen eredmény volt. Minden azért van,mert nem voltak elhárítva a gombás fertőzés valamennyi sejtjei.  Ezért fordul elő  – a hatás érezhető, a gyógyulás azonban még messze van.

Ezért azt tanácsolom – még jelentős előrehaladás esetében sem érdemes abbahagyni a lábgomba kezelésének terápiáját. Sokan az ilyen szereket megelőzés céljából használják. És megmondom az igazat, helyesen cselekednek! Ha nyilvános szaunába jár, uszodába, strandra, minden képpen vegyen egy flakon gomba elleni krémet.

Nem kerül sokba, azonban kolosszális haszna lesz!

Emellett javasolni tudom a higiénia kérdésének áttanulmányozását is. Családja valamennyi tagjának van sajt törölközője, papucsa, lábbelije? Érdemes még a téli időszak végén ultraibolyás sugarú lámpába helyezni a lábbelit a fertőtlenítés céljából. A fölös óvintézkedések nem fognak kárt okozni.

Igen, mindenki, aki tudomást szerez valamilyen betegségről, azt gondolja: «ez biztos nem rólam szól!» De nem így van))) Úgyhogy azt tanácsolom, hogy ügyeljenek az egészségükre.

Bár, ha a történetemet olvassák, akkor valószínű, hogy hatásos gomba elleni szert keresnek, hiszen az onychomycosis Önöket is utólérte. Szeretnének megfeledkezni a borzalmas szagról, ami miatt pirulnak?  Megunták, hogy körmeik hámlanak és egyáltalán nem esztétikus a kinézetük? Belefáradtak abba, hogy állandóan meg akarják vakarni a lábukat, amikor fel vannak huzakodva? Akkor érdemes kipróbálni használni a  Fungaxim krémet.

Jó egészséget!

5 thoughts on “A lábgomba évekig követett engem!”

  1. ha nálam nem haladt előre ennyire a betegség, akkor mennyi idő kell?

        1. Igen, úgy tűnik, hogy a gomba csak nemrég lépett fel, gondolom egy hónap elég lesz … Bár ez nagyon egyedi dolog.

  2. köszönöm, megrendeltem. Nagyon kedves hölgy van a telefonnál))Várom a futárt))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük