A boldog és harmonikus kapcsolat 2 szabálya

Dobjon ki minden könyvet a finom és egészséges szexről. Az ördögbe azokkal a tanácsokkal, hogyan lehet elcsábítani egy nőt, vagy férjhez menni. Ez mindössze két szabály a szexuális életről, amelyek valóban működnek. Megfelelnek a férfiaknak és a nőknek is egyaránt. Azok pedig, akik nem ismerik, arra vannak ítélve, hogy az idegeiket a nem illő emberekre és az összetett kapcsolatokra  pazarolják.

Első szabály. A harmonikus kapcsolatban könnyű kell, hogy legyen

a boldog es harmonikus kapcsolat  szabalyaKönnyű kell, hogy legyen a legelejétől fogva. Az első pillanatoktól. Az az ember, akivel azonnal úgy érzi magát, mint egy régi ismerőssel, sokkal jobban illik Önhöz, mint az, akinek évekig kell udvarolni. Egy srác, akivel készen áll tizenöt perc után elvonulni, jobban annál, mint akinek hét éven át írogatott leveleket válasz nélkül. Az a lány, aki azonnal érdeklődést mutat Ön iránt, jobb egy elérhetetlen szépségnél, akit el kell vinni a Bahamákra nyaralni.

Egyszerűen — azt jeleni jól. Összetetten — azt jelenti rosszul. Ez egy axióma. Nem kell bizonyítani.

Egy harmonikus kapcsolatban eleve semmit nem kell bizonygatni. Senkit sem kell próbálni elérni, nem kell senkihez sem alkalmazkodni, és nem kell senki után sem futkosni. Megtéve ezt egyszer, Ön minden nap ezt fogja csinálni, és válaszként csak egy elégedetlen szeszélyes arcot fog látni. Ha azonnal nem jött össze, nem gyúl meg a szikra  — ne húzza a macskát a farkánál. Ez azt jelenti, hogy ez nem az Ön embere. Az összetett kapcsolatok csak azok számára jók, akik unatkoznak és akiknek sok szabad idejük van. Mindenki másnak ez a szenvedés csak rontja az idegeit.

Második szabály, de ettől még nem kevésbé fontosabb. A harmonikus kapcsolatnak örömet kell szereznie

a boldog es harmonikus kapcsolat  szabalyaEz az állítás szintén nem szorul bizonygatásra. Amint egy kapcsolat már nem hoz örömet, hanem undort kelt, gyökeresen meg kell szabadulni ettől a jelenségtől.

Ne szokjon hozzá a veszekedésekhez, a könnyekhez és a tányértörésekhez. Hagyja a hosszú beszélgetéseket, a vádaskodásokat ,a sértegetéseket. Ez nem normális dolog! Ez az út a pokolba vezet! Amint egy kapcsolatból kezd eltűnni az öröm – haszontalanná válik. Úgy tűnhetne, hogy minden egyszerű. Nem szabad harmonikusnak nevezni egy kapcsolatot, ha Ön állandóan szomorú!

Azonban sok ember évekig „rágcsálja” a sérelmek megrágott-átrágott szénáját! Nem kellő elszámolásokkal foglalják le magukat! Ezt nem kell csinálni! Amint elkezdi érteni ,hogy szavai elveszik az örömet — fogja be a száját. Kezdődik a veszekedés — menjen el. Az ember csak vádolni és kifogásolni akar — ne engedje meg, hogy bűntudatot keltsenek Önben. Menjen el!

Egy jó kapcsolataz egyszerűség és az öröm a beszélgetésben

a boldog es harmonikus kapcsolat  szabalyaNem érdemes összetett kapcsolatokba keveredni. Egy kapcsolat, amelyben csak azt csinálja, hogy „más zenéjére táncol” – megalázó. Előbb vagy utóbb a türelme véget fog érni. Ne hagyja, hogy belehúzzák egy összetett kapcsolatba.

Egy kapcsolatra szükség van – az örömhöz. Minden egyéb kapcsolatot, «a gyermekekért», «mert mindenki él», «megszokásból», «mert nélküle még rosszabb» stílusban  – egyszerűen ki lehet dobni a kukába.

Ön egyet ért azzal, hogy egy kapcsolatnak egyszerűnek és örömtelinek kell lennie?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük