A bók ereje: mit szabad és mit nem szabad mondani a nőknek

Ha hallgatjuk a hazai hipp-hoppot, akkor azt lehet gondolni, hogy minden nő arról álmodozik, hogy népszerűen megmagyarázd alakjának előnyeit. Ma megtanulunk bókolni a hölgyeknek úgy, hogy viszonozzák nekünk ezt.

Bókok, amelyek nem fognak tetszeni a hölgynek

a bok ereje mit szabad es mit nem szabad mondani a noknek 

A bők legfontosabb sajátossága – ingyenes és ugyan annyi élvezetet tud nyújtani, mint egy jó ajándék. A fókusz az, hogy ha le akarsz feküdni egy ismeretlen lánnyal, akkor jobb, ha teljesen megfeledkezel a szexről a beszélgetés során. Olyan bókot kell csinálni, amelyet maga hölgy fog bóknak tartani. N gondold, hogy a lányoknak nem tetszik, amikor szépségükről és szexualitásuktól beszélsz. Az nem tetszik nekik, amikor látják, hogy  az eldőleges ösztöneid beszélnek, nem pedig te magad. Sokkal kellemesebb olyan embertől kapni bőkokat, aki őszintén beszél.

Mit vársz? Ha úgy véled, hogy egy forró és gyönyörű nő van előtted, akkor jogodban áll megmondani neki ezt. De ezt csak akkor érdemes megtenni, amikor semmit sem vársz viszonzásul. Bók bókért – nem több. Azaz udvariasságot mutatsz, hogy egyszerűen örömet szerezz egy hölgynek – ő örül ennek a figyelemnek, valamint annak, hogy semmivel sem tartozik neked ezért. Lényegében véve, annak az érzése, hogy «nem akar tőlem semmit» közelebbi megismerkedéshez vezethet, mint a gondolat, hogy  «akar engem». Ezért használj inkább összetettebb szószerkezeteket, például: «Nem akarlak elcsábítani, de tudod, soha nem láttam szebb szemeket, mint a tieid». Banális? Igen. Kellemes? Természetesen, de csak abban az esetben, amikor a szex iránti vágyad teljesen el van rejtve vagy egyáltalán nem létezik.

Beszélgess
a bok ereje mit szabad es mit nem szabad mondani a noknek e

Azt gondoljuk, hogy a nők gyakran úgy érzik ,hogy testük csak azért létezik, hogy szórakoztassa a férfiakat. Ez egy nagyon nem kellemes érzés, hiszen minden ember szeretne érdekes, érthető és elismert lenni. Amikor a külsőre irányuló bókot teszel, elkeríted magadtól a hölgy egyéb  előnyeit. Emellett, elkezdesz hasonlítani egy olyan srácra, aki elkeseredetten kívánja a szexet. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne bókkal kezd a beszélgetést, hanem azzal, hogy jobban megismerd a hölgyet. Öt percnyi beszélgetés elég ahhoz, hogy megtaláljátok a közös nevezőt, a közös témákat, problémákat és érdeklődéseket. Amikor megnyilvánítod érdeklődésedet a nő, mint ember iránt, nem pedig csak a vadászat objektuma iránt, akkor egy érdekes személyiséget fog benned látni,  akitől kellem lesz fogadni a bókokat. Jó mesélővé válni sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.

Hogyan lehet a gesztusok segítségével megmutatni az érdeklődésünket

 a bok ereje mit szabad es mit nem szabad mondani a noknek eDicsérj egy hölgyet, de ne a kinézetéért.  Ezért is dicsérd meg, de kicsit később — a kezdeti szakaszban jobb a sikerekre és az előnyökre fektetni a hangsúlyt, amelyeket a beszélgetések vagy más jelek alapján tudhatsz meg. Ez megmutatja, hogy érdekelt vagy személyisége teljes elképzelésének megszerzésében. Úgy tűnhet neked, hogy az előnyökről szóló beszélgetés  «a szex határain túl» távolabb visz téged magától a szextől, de az eredmény más lesz — egy lánynak könnyebb egy olyan sráccal beszélni, aki nem csak egy testet lát benne, hanem egy lelki beszéletőtársat is.

Kerüld a szexuálisan feltöltött bókokat

 a bok ereje mit szabad es mit nem szabad mondani a noknekHa mondani akarsz valamit a kinézetével kapcsolatban — a te választásod. De azt javasoljuk, hogy kerüld a szexuális aljelentéseket. Ez eléggé nehéz, hiszen szeretnél mondani valamit teste előnyeiről, s ezzel elkerülhetetlenül a szexre tereled a szót. Itt egy   értelmes  gondolat segít neked. Ha bókod arról beszél, hogy a nő külső előnyei segítenek a férfinak szexuális élvezetet kapni, akkor inkább ne mond ki — lehet, hogy nem fog megérteni. Minden másban — beszélj magadnak egészségedre, a lányoknak ez tetszik. Eleinte kerüld az intimitást.

Légy őszinte

 a bok ereje mit szabad es mit nem szabad mondani a noknekAzonban, mindenek előtt, becsületesnek kell lenni. Becsületesnek magaddal, becsületesnek a hölggyel. Ne próbálkozz megtetszeni neki, ne próbálj primitív pick-up trükköket használni – ez csak azoknál a lányoknál működik, akikkel jobb kerülni a szexet. Egyszóval, ne nézd azt, hogy mit a nők többsége azt mondja, hogy   nincs szüksége a XX század  patriarchális világára, érdemes maximálisan közel kerülnöd a a múlt század férfi ideáljához — az úriemberhez, aki tiszteletteljesen és emberségesen beszél a hölgyekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük