A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

A hollywoodi sztárok, akik a szuperlányok szerepeit játszották, számos rajongóval rendelkeznek. Dehát hogy is ne lehetne beléjük szeretni? Nem elég hogy őrítő szépségek, de még egy verekedésben is helybenhagyják bármelyik férfit.

Fekete Özvegy

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

Nemrég jelent meg a mozikban a  «Bosszúállók» film, amelyben szerepel a  «Vasember-2» film hősnője, Natasa  Romanoff, vagy Fekete Özvegy néven. Ezt a szerepet Scarlett Johansson játszotta, aki a film kedvéért vörösre változtatta a szőke hajszínét.

A Fekete Özvegy egy okos és nagyon szép hősnő. Emellett nagyon jól áll neki a fekete szín. Olyan szépségek veszik körül mint  ifjabb Robert Downey, Jeremy Renner, Chris Hemsworth és Mark Ruffalo. Ha nem ők, akkor kik lehetnek emellett a feszes latexot viselő szépség mellett? Igaz, a forgatások után  Scarlett Johansson elismerte, hogy a szexis testhez simuló latexben nagyon meleg van és kényelmetlen is.

Elektra

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

Jennifer Gardner játszotta a sokak által megkedvelt hősnőt – Elektrát. A filmben feltámasztották a szupernehéz feladatok végrehajtásához a Kéz rendjének megbízásából. Ezek egyike volt Mark Miller és lánya  meggyilkolása. De Elektra átállt az ő oldalukra.

Érdemes megjegyezni, hogy Jennifer Gardner  még a legnehezebb trükköket is maga végezte. És volt olyan pillanat, amikor ez majdnem tragédiával ért véget, mivel a színésznő belegabalyodott a biztosító kötelekbe.

Mellesleg Jennifer Gardner  2002-ban bekerült a világ  50 legszebb emberének ranglistájába.

Lilu

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

Milla Jovovich  játszotta az «ötödik elem» — Lilu szerepét. A film alapján egy speciális berendezésben hozták létre  egy egy idegen űrhajó roncsaiból. A vakító vörös Lilu, ki gyakorlatilag azonnal megtanul mindent és hihetetlen erővel rendelkezik, az „Ötödik elem” után nagy népszerűségre tett szert.  Annál is inkább, hogy  Bruce Willis  segített neki megmenteni a világot.

Amikor Milla Jovovich  még csak álmodozott arról, hogy színésznő lesz, komoly „klasszikus” szerepeket akart játszani. Azonban filmográfiájában nagyon furcsa  karakterek szerepelnek. Vegyük csak Lilut. Ezért sokan vélik a színésznőt eléggé furcsa személynek.

Lara Croft

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

Függetlenül attól, hogy  Angelina Jolie már többször játszott különböző szuperhősöket, Lara Croft sezrepe után rajongóinak száma a többszörösére nőtt. A színésznő ezen szerepét bátran lehet az egyik legemlékezetesebbnek nevezni.

Kezdetben Lara Croft  egy népszerű videójáték hősnője volt. Ezt követően úgy döntöttek, hogy forgatnak egy kasszasikeres filmet erről a hősnőről. Lara Croft – egy lány a „felső tízezerből”, hiszen egy lord lánya. De nem a partik érdeklik, hanem a világ megmentése. Angelina Jolie  hősnője nagyon jól tud harcolni, sok ismerettel rendelkezik, bármilyen fegyverrel lőni tud és extrém helyzetekben is életben tud maradni.

A póló, rövidnadrág és katonacipő Jolien nagyon szexisen néz ki. Ezért nem furcsa, hogy ennek a hősnőnek a szerepében körülbelül kétszáz alkalommal jelent meg a különböző folyóiratok címlapján.

Sue Storm

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

Jessica Alba játszotta  Sue Storm szerepét a «Fantasztikus négyesben». A szépség mellett, ennek a filmnek a hősnője láthatatlansággal is rendelkezik. A film alkotói vittek egy kis humort ebbe a szerepbe. Így a láthatatlan Sue Storm helyett a ruhája mellett lehet az elején ülni.

Mellesleg,  Jessica Alba jövendőbeli férjével ennek a filmnek a forgatásán ismerkedett meg. Dehát hogyan is tudott Cash Warren filmproducer megállni a szexis szuperhősnő előtt?

Aeon Flux

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

A szőke Sharliz Teron játszotta Aeon Flux szerepét az kasszasikeres filmben ugyan ezzel a névvel.  Ahhoz, hogy eljátssza ezt a szuperhőst, a színésznőnek be kellett festeni a haját feketére, és meg kellett tanulnia az összetett akrobata trükköket. Sharliz Teron rajongói ebben a filmben láthatják őt fürdőruhában és szupersimuló ruhákban is.

Barbarella

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

Barbarella volt a múlt évszázad 60-as éveinek szex szimbóluma. Jane Fonda ebben a filmben egy szépséget játszott, aki galaktikusközi expedícióba indult. A jó és naív Barbarella, mint ahogyan az egy hősnőtől elvárható, a gonoszakkal küzdött.

A forgatások pavilonban zajlottak furcsa díszekkel. A hősnő ruhái pedig sokkoltak mindenkit erotikusságukkal.

Storm

A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE

A «X-Men» filmben volt egy káprázatos hősnő, Storm. Függetlenül attól, hogy ebben a filmben valamennyi főhős rendelkezett valamilyen szupererővel, Storm azért tűnt ki, mert a hollywoodi szépség – Halle Berry játszotta.   Ez a szuperhős megküzdött az ellenséggel a természet erőinek segítségével. Zuhogó esőt és akár hóvihart is zúdíthatott rájuk.

Tegyük fel, hogy találkoztál egy fantasztikus szépséggel, aki egy az egyben hasonlít a felsorolt hősnök egyikére. Hogyan ismerkedjünk meg egy lánnyal és ne valjunk szégyent? Mi tudjuk

One thought on “A BLOCKBUSTEREK TOP-8 LEGSZEXISEBB HŐSE”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük