9 ravasz trükk, amely nem fogja közömbösen hagyni

Sűrgősen be kell bizonyítani neki, hogy szereted, de a régi trükkök már nem működnek? Akkor vedd igénybe listánkat az egyszerű romantikus tettek felsorolásával, amelyeket biztos, hogy értékelni fog.

Hogyan nyűgözd le a kedvesedet?

Már megajándékoztad az okostelefonok egyik legjobb modelljével, hetente háromszor viszel neki virágcsokrokat és háromhavonta egyszer a tengerre viszed? Meg fog lepődni, de valószínű, hogy neki ez kevés. És nem arról van szó, hogy olyan, mint az öreganyó a halász és az aranyhal meséjéből, hogy nem tud betelni azzal, amit kap. Ha meghatározott időszakossággal szerzel örömet a barátnődnek, belefárad a megszokott ajándékaidba már a második körben és nem tartja a gondoskodás megnyilvánulásának. Igen, ez bántó, de az esetek többségében éppen így van.

Ezért, ha összehasonlítunk egy gazdag udvarlót, aki szigorú rendszer szerint drága ajándékokat ajándékoz, és egy egyszerű diákot, aki eredetiséggel van felszerelkezve a nők szempontjából a második lesz a kívánatosabb (не nem vesszük figyelembe az „aranyásó nőket”).Hát ebben az a jó, hogy ahhoz hogy elnyerd a szívét nem kell milliókat költeni rá, inkább gyűjtsd össze a pénzt és vegyél magadnak egy jó kis motorbiciklit. Íme azok a tanácsok, amelyek segítenek emlékeztetni őt arra, hogy szereted fölösleges pénzcsörgés nélkül.

Romantikus meglepetés 1. Készíts neki reggelit

giphyHa soha sem csináltad ezt, akkor ideje a tettek mezejére lépni. De ne feledd, hogy a reggeli az ágyba – ez egy jelenet, amely csak a mozikban néz ki szépen. A valóságban biztos, hogy valamit ki fogsz önteni, amíg viszed a tálcát, ő pedig biztos, hogy ki fogja önteni a sót az ágytakaróra, és eleve olyan pozícióban fog enni, mint egy beteg a betegágyon. Inkább a konyhában lepd meg a reggelivel,  szépen terítsd meg az asztalt, tedd rá a lefőzött kávét és ajándékozd meg az új, gasztronómiai éneddel.

Romantikus meglepetés 2. Állítsd össze a bókok listáját

Néha előfordul, hogy a lánynak nincs ideje a romantikára, és egészen héten el van foglalva, mint egy kis dolgos méh. Például, a diplomamunkáját írja, vagy fontos utasításokat hajt végre a vezetőségétől. Ezekben a helyzetekben nem érdemes romantikus akciókkal zaklatni. Sokkal egyszerűbb bókolni neki. Ha jól ismered a barátnődet, akkor állítsd össze egy listában mindazt ,ami tetszik neked benne, és minden nap ajándékozd meg egy szép bókkal.  Nem fog közömbös maradni és közben a munkájáról sem vonod el a figyelmét, ami megint csak a te javadat fogja szolgálni.

Romantikus meglepetés 3. Javíts meg valamilyen apróságot

Képzeld el, hogy az otthonotokban eltörött a kilincs a fürdőszobábanm, a barátnőd nagyon kényelmetlenül érzi magát, mivel a fürdőszobába bármikor beléphet valaki, de maga soha sem fogja a kezébe fogni a eszközöket ,hogy megjavítsa. Biztosak vagyunk benne, hogy nálad is van otthon valamilyen idegesítő apróság, amelyet régóta ideje elhárítani. Egy férfi nem csak arra kell otthon, hogy pénzt és ételt hozzon, ezért túlórázni is kell.

Romantikus meglepetés 4. Időben lelkesítsd

giphyHa egy komoly prezentációra készül, vagy egy fontos találkozó előtt áll, két segítség lehetséges, amelyre a legnagyobb szüksége van: nem zavarni és lelkesíteni. Ha a tudtodra adja, hogy csak az elsőre van szüksége, akkor korlátozd magadat a bókokkal (mint a 2 pontban). De minden esetben is, a jó motiváció nem lesz fölösleges, úgy hogy tegyél emlékeztetőt a naptáradban, hogy pontosan mikor van fontos esemény a barátnőd életében, és küldj neki egy üzenetet egy órával lőtte, hogy függetlenül mindentől, mindenki sikerülni fog.

Romantikus meglepetés 5. Küldjél neki egy hangüzenetet

Van egy klassz trükk, amelyet a nőcsábításban szakképzett szakemberek osztottak meg velünk. Valószínű, hogy a telefonjában van egy olyan népszerű funkció, mint a hangposta. Ha nem veszi fel a telefont, amikor hívod, fel fogják ajánlani neked, hogy hagyjál hangüzenetet. Kérd meg, hogy direkt ne vegye fel a telefont,, azután pedig, bármelyik pillanatban, amikor csak akarja, hallgassa meg az üzenetedet. A lényeg itt az, hogy ennek az üzenetnek szerelmet kell vallani, vagy valami hasonlót mondani, ami megérteti vele, hogy fontos és kívánatos a számodra.

Romantikus meglepetés 6. Készíts neki egy zenelistát

Nem, ezzel nem csak az iskolások és a diákok foglalkoznak. Ha összegyűjtesz neki 10-20 dalt, amelyek a legjobban tetszenek neked (és persze neki is), minden alkalommal, amikor hallgatni fogja őket, rád fog gondolni. A zenelistában nem minden képen romantikus balladák kell, hogy legyenek – ha metált hallgat, akkor válassz ilyen slágereket! Javasoljuk, hogy egy szép adathordozón add át neki, ne pedig linket küldj az interneten: így meggyőzőbb lesz.

Romantikus meglepetés 7.Feledkezz meg a saját okostelefonodról

Ha nem tudtad volna, az okostelefonok — a szakítások egyik legnépszerűbb oka. Amikor vele beszélsz, semmi esetben se vedd elő ezt az eszközt, hogy párhuzamosan elolvasod az üzeneteidet a szocális hálózatokban, de még arra se, hogy megtudd, mennyi az idő.  A digitális technológiák korában a gadget megjelenésének csak a puszta ténye  a kezedben azt jelenti, hogy nem érdekes számodra a társalgás az emberrel.

Romantikus meglepetés 8. Készíts neki egy fürdőt

giphyAhhoz, hogy ez a meglepetés úgy működjön, ahogy kell, nem elég csupán meleg vizet szedni a kádba. Próbáld meg összegyűjteni azokat az illatokat, amelyek tetszenek neki (egy kevés a kedvenc parfümjéből, az a tea, amelyet szeret és illatos illóolaj) egy kisebb üvegcsében, este pedig old fel mindezt a kádban. Ha nincs időd erre, akkor egyszerűen vásárolj a kedvenc kozmetikai boltjában valamilyen fürdősót.

Romantikus meglepetés 9. Szerelkezz fel új ötletekkel

Néha nehézks csak úgy, az egyik pillnatról a másikra kitalálni egy friss romantikus lépést, ezért nagyon hasznos dolog rendelkezni egy listával arról, hogy hogyan szerezz neki örömet. Például hazafelé tartasz egy nehéz munkanap után és semmi sem jut eszedbe. Az improvizáció itt nem lesz segítségedre, ezért sokkal egyszerűbb felhasználni a készleteidet.

Te hogyan szerzel örömet általában a kedvesednek?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük