8 dolog, amellyel érdemes a szex után foglalkozni

Azon dolgoknak a variációi, amivel foglalkozni lehet és kell is a legfontosabb dologig, nagyon sok van. De azokról a dolgokról, amiket utána – a szex után – kell csinálni, szinte szó sem esik. Úgy jön ki, hogy minden játék végig van játszva, minden igyekezet és erőfeszítés a hőn áhított cél elérése érdekében megtörtént. És ott feküdtök ketten az ágyban, izzadságtól vizesen, és reméljük elégedetten, próbálkoztok lehűlni. És utána? Ma erről fogunk beszélni.

A szex után… osszák meg egymással a benyomásokat

Ha már egyszer mindannyian kisebb, vagy nagyobb fokban, de kanapés kritikusok vagyunk, és szeretünk beszámolni mindenről, legyen szó arról, hogy elmentünk egy kávézóba, szabadságot vettünk ki vagy vettünk egy új légfrissítőt az autóba, (hiszen ezt tudnia kell mindenkinek a Facebookon és az Instagrammban is!). Szerencsére, vagy szerencsétlenségre, de a szociális hálózatokban az emberek általában nem osztják meg egymással a szexuális benyomásaikat. De, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Önök nem oszthatják meg egymással a benyomásaikat. Meséljék el egymásnak, hogy mi tetszett a partner tetteiben és mi az, mit szeretne, hogy megismételjen. Ez egy kiváló módszer arra, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz – és nem csak fizikailag. Egyszóval, ha az Ön recenziói különböznek kifinomult szigorúságukkal és objektivitásukkal, akkor jobb, ha a véleményét ebben a pillanatban megtartja magának.

A szex után… menjenek aludni

Számos elmélet létezi karról, amely megmagyarázza, hogy miért aludnak el gyakran a férfiak azonnal a szex után. Egyes elméletek a misztikus elnevezéseket viselő hormonok hatására épülnek: proklatin és oxitocin. Mások állítják, hogy az orgazmus során a férfi agy újraindul és utána kikapcsol, hogy pihenjen. De nézzünk az igazság szemébe: ezeket az elméleteket tudósok dolgozták ki, akik a munka után szintén haza mennek, szexelnek a feleségeikkel és elalszanak utána. Igen, lehetséges, hogy a biológia tehet errőla viselkedésünkről a hormonjaival és mechanizmusaival. De elsőnek elaludni – akkor is kényelmetlen helyzet létrehozását jelenti. Ezért győződj meg róla, hogy a barátnőd már kezd elaludni, és csak azután aludj el te is.

A szex után… menjenek még egy kört

Miért is ne?Minden ami kell, megvan. Talán csak az erőtök hagyott alább egy kicsit – ennek így is kell lennie, ha mindent jól csináltatok. Ezért nem kell úgy nekilátni a dolognak, mintha ez lenne a második kör az úszók világbajnokságán. Kezdjétek gyöngéden és lassan, élvezzétek a pillanatot. Ezt követően pedig el lehet kezdeni meglepődni magadon és azon, hogy mire vagytok képesek. De azért nem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek megvannak a határai. A harmadik kör – természetesen klassz dolog, de azért vedd figyelembe, hogy mennyi erőd van.

A szex után… beszélgessetek

Azok a gyönyörű pillanatok az orgazmus után, amikor minden érzés a csúcson van, a gondolatok pedig eltűntek valahova, tökéletesek ahhoz, hogy beszélgessetek az érzésekről és a kívánságokról. Még, ha az átlagos életben jobban emlékeztetsz egy érzések nélküli robotra, akkor sincs minden veszve. Ha hiszünk Hollywoodnak, akkor a legjobb témák, amelykről beszélgetni lehet az ágyban feküdve – az álmok, a célok és a törekvések. Legyen szó egy gyorsétteremről, amelyet mindig is meg akartál nyitni, vagy az az ötlet, hogy meghódítod a Hoverla, vagy valamilyen másik hegy csúcsát,  amely egyszer egy bárban jutott eszedbe a harmadik (vagy negyedik?). Senki sem fog később emlékeztetni titeket ezekre a dogokra. Valószínű, hogy elfelejtitek ezeket. De, ha mondjuk lefeküdtél egy milliomos személlyel, aki úgy dönt, hogy invesztálni akar néhány milliót az ötletedbe, akkor ez nagyon szuper lesz.

A szex után … kérjetek valamit

A tudósok kiderítették, hogy sokan kérik meg a partnerüket valamire leggyakrabban a szex utáni első percekben, mintha csak kitüntetést várnának vagy elismerést az élvezetért, amelyet az előbb nyújtottak. És ez egy kiváló pillanat arra, hogy megkérjük a partnerünket arra, amibe más körülmények között nem egyezne bele. Képzeld csak el, milyen kellemes dolog lesz végre valahára meghallani:  «Jó, rendben, akkor megvesszük neked azt a motorbiciklit». Vagy mit is akarsz ott.

A szex után … öleljétek meg egymást

Az, akivel az ágyba bújsz, a végén el fogja ezt várni tőled. Lehetséges, hogy te magad is ezt akarod, és egyszerűen megijeszt a a perspektíva, hogy odaragadtok egymáshoz, és a haja az orrodba fog véletlenül kerülni. A lényeg – a romantika. És végtére is, megölelni egymást a szex után – ez az, amivel minden show képes értelmi befejezést kapni.

A szex után … harapjatok be

Most égetettek el több száz kalóriát, sok erőt éltetek fel, és nem jön össze  a beszélgetés? Ebben az esetben az ételek – a megmentőitek. Az étel – az első és legfontosabb energia forrás és a legjobb kitüntetés az edzés után. És emellett teli szájjal nem is nagyon lehet csevegni. És, amint az erőtartalékok ismét feltöltődnek, neki lehet látni a második körhöz – és akár a konyhában. Egyesek állítják, hogy feleségül vennék azt a lányt, megmondanák neki a jelszavaikat a szociális hálózatok fiókjaihoz és kirabolnák érte a világ minden bankját, aki a szex után kezébe venné a telefont és megkérdezné: «Mi lenne, ha rendelnénk egy pizzát?»

A szex után … hagyjátok nyugodtan egymást

A régi jó hormon, a proklatin ismét cselekszik. Éppen hogy csak átélted a hatalmas élvezetet az életedben – és már itt is van, lehozza mennyekből a földre, a kifizetetlen számlákhoz, az irodai munkákhoz és a gondokhoz, mondjuk ahhoz, hogy 2015 óta tervezed kicserélni a csempét a fürdőszobában, de sehogyan sem jutsz el odáig. Ugyan azok a tudósok, akik mentségeket találnak azoknak a férfiaknak, akik a szex után azonnal elalszanak, azt mondják, hogy az érdeklődés rövid ideig tartó elvesztése a partner iránt a szex után – nem is olyan ritka jelenség. Valószínű, hogy ez segít a testnek helyreállni, és visszatérni a normális állapotba. Egyszóval, ez csak tudományos magyarázata azoknak az okoknak, hogy miért nagyobb a kívánság online lenni a  Callof Dutyban, még az előtt, hogy az óvszer leesne a szemetes vödör aljára. (De nem valószínű, hogy érdemes ezt tenni, ha nem akarsz egy papucsban szaladni a lépcsőn lefelé és kiabálni, hogy „Várj, hiszen a tudósok azt mondják, hogy…”.

Mit a legjobb szex után csinálni?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük