5 termék, amelyet soha sem szabad alvás előtt fogyasztani

Az egészséges és teljes értékű alvás  – a siker záloga az ember szervezetének számos területén. Ide lehet sorolni a fizikai összetevőket, amelyek a természetes szépségért felelnek, s pszichikai állapotunkat és agyunk állapotát is.

A mindenki számára ismert koffein mellett, létezik egy teljes sor olyan termék, amelyeket semmiképpen sem javasolt éjszakára fogyasztani

  1. Müzli és zabkásák.

Gabonakészítmények általában nagy mennyiségben tartalmaznak összetett szénhidrátokat, amelyek növelik a cukorszintet a vérben. Hasonló ételeket fogyasztva alvás előtt, biztos lehet benne, hogy elkezd fölös súlyt felszedni.

  1. Gyorskaják.

Félretéve minden véleményt és nézeteltérést a a vörös húsok hasznosságáról vagy káráról, általánosan ki lehet emelni azt a tényt, hogy alvás előtt biztos hogy nem javasolt fogyasztani ezt, mivel gyomorégést válthat ki. Ezért, igyekezzen lemondani az ilyen fajta finomságról alvás előtt.

  1. Étcsokoládé.

Egyes esetekben az adott csokoládé fajta nagyon hasznos elehet, de nem szabad megfeledkezni róla, hogy koffeint tartalmaz. Valószínű, hogy Ön nem fog étcsokoládét enni vagy forró kávét inni alvás előtt, és ez nagyon jó. Ehelyett inkább a nap első felében fogyassza, de ne essen túlzásokba.

  1. Fagylalt.

Egyen jégkrémet egy séta közben vagy az esti összejövetelek közben  a parkban, de semmi képen sem alvás előtt. Teste nem tud megfelelő pihenést kapni, ha egész éjszaka azzal lesz elfoglalva, hogy megemészti a korábban kapott cukoradagot. Nagyon gyakran a népszerű fagylalt fajták a számunkra jól ismert étcsokoládét tartalmazzák.

  1. Fűszeres ételek és fűszerek.

Semmi ellenvetésünk nincs az adott ételek kapcsán, valamint a megfelelő adalékok iránt az ésszerű határokon belül, de az ilyen fajta ételek fogyasztása az alvás előtt a testhőmérséklet emelkedéséhez vezet. Ez, természetesen megmutatkozik az Ön állapotán és nyugtalanságán az Ön előtt álló éjszaka során. Emellett, az ilyen ételek,  valószínű, hogy gyomor és bélrendszeri panaszokat és  túlzott puffadást fognak kiváltani.

Fontos mindig emlékezni az optimális időre az étkezéshez  

 

2 thoughts on “5 termék, amelyet soha sem szabad alvás előtt fogyasztani”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük