5 részegedési szint az embereknél!

Minden tudja, hogy az alkohol leggyakrabban nem vezet jóra, de ezt el lehet kerülni, ha időben megállunk. Melyik szakaszon áll meg Ön?

  1. A legokosabb.

Lehet, hogy most magára ismert? Arról a stádiumról van szó, amikor az ember úgy gondolja, hogy ő a világon a legokosabb. Ebben a helyzetben az uralma alá tartozik valamennyi tudományos terület és téma. Vita? Természetesen ebben is Ön lesz a legjobb!  A legérdekesebb akkor kezdődik, amikor találkozik két „okostojás” , na ekkor kezdődik a két kezdet harca, amely látta az idők és népek létrehozását. Mellesleg, ebben a helyzetben a legjobb teljesen józannak maradni, és mosolyogva figyelni a történteket .

  1. A szépség és ellenállhatatlanság megtestesülése.

Ebben a helyzetben az ember teljesen biztos benne, hogy ő, és csakis ő a figyelem vonzásának központja. Biztos magában, biztos abban, hogy a többieket rajta kívül senki sem érdekli. Bátran odamehet bárkihez és beszélgetésbe kezdhet, hiszen a másik ember csak erről álmodozik!

  1. Jómódú gazdag.

Nem elég, hogy Ön készen áll odaajándékozni pénzét egy pótlólagos ital vagy harapnivaló formájában a környező embereknek, de még boldognak is érzi magát emellett. Ha gyanúja merül fel annak kapcsán, hogy valaki nem hisz az ön jómódjában, akkor legyen kész arra, hogy vitatkozni fog ezzel az emberrel arról, hogy van-e többmilliós bankszámlája egy svájci bankban.

  1. Tökéletes sérthetetlenség.

Ön a helyzet királyának érzi magát, bőr helyett pedig adamantiumból készült golyóálló mellény fedi. Ön készen áll arra, hogy bármelyik pillanatban móresre tanítson bárkit, aki nem ért egyet véleményével.

  1. A láthatatlan ember.

Igen, el lehet érni ezt az állapotot is, de valószínűtlen, hogy Ön egy hollywoodi szuperhősre fog emlékeztetni. Arról a stádumról van szó, amikor mindent képes megtenni, amit csak akar. Önnek úgy tűnik, hogy senkinek sincs joga zavarni Önnek vagy  szemrehányást tenni. Asztalokat borít fel, leönti a bárpultot, Önnek mindent szabad! Azonban van egy apró bökkenő, az alternatív valóságban ez nagyon kellemetlen következményekkel fog járni, amelyektől megszabadulni valószínű, hogy lehetetlen lesz. Tehát inkább igyekezzen kizárólag közeli barátjainak a körében használni szuper képességeit, már ha valószínűnek tartja az alkalmazásukat.

Ha megszokta, hogy gyakran tölti idejét bárokban, lehetséges, hogy ideje véget vetni az agglegény életnek 

 

One thought on “5 részegedési szint az embereknél!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük