5 mód megérteni, hogy a barátnőd elkezdett hazudni neked

Egy  őszinte beszélgetés közben a barátnőddel neked  ismét úgy tűnt, hogy nem mond el valamit? Ne siess a paranoiások közé sorolni magad. Olvas el az FBI egykori ügynökének tanácsait és tanuld meg felismerni a beszélgetőpartnered hazugságát.

Joe Navarro, egykori  FBI ügynök:

A világ legjobb hazugságvizsgálója — a szem . Nálunk, az FBI-ban, amikor meg akarják tudni az igazat, felteszik a kérdést és nézik, hogyan viselkedik az ember. Próbáld ki ezt a módszert a barátnődön, és hogy hogyan fejtsd meg nem szóbeli válaszait, megsúgjuk neked.

  1. Összeszorította az ajkait

Ha válaszként a kérdésedre a lány összeszorította az ajkait egy „csőbe”, mintha meg akarna csókolni, ne siess örülni. Valójában nagyon idegeskedik faggatózásod miatt. Mellesleg, a majmok is így reagálnak a kellemetlenségekre. Folytasd a beszélgetést. Lehet, hogy már csak egy lépésre vagy az igazságtól.

  1. Ráncolja az orrát

Képzeld el, hogy az orrod elé toltak egy tányért valamilyen romlott étellel. Te akaratlanul is összeráncolod magad. Ugyan így fog reagálni a lány is (legalább futólag), amikor felteszel egy olyan kérdést, amelyre neki kellemetlen válaszolnia.

  1. Megemeli a vállait

Az FBI-nál ezt teknősbéka hatásnak nevezik. Az a beszélgetőtárs, aki a beszélgetés közben  a fejét a vállába húzza, mint egy páncélba, biztos, hogy titkol valamit.

  1. Megdörzsöli a szemét

Kérdéseid biztosan nem váltanak ki éles kívánságot a lányból, hogy válaszoljon rájuk, és ezért akaratlanul is igyekszik megzavarni a vizuális kontaktust közöttetek. Ez egy ösztönös gesztus, amelyekkel még a vakok is rendelkeznek.

  1. Köhögött, mielőtt beszélt volna

A habozás a szavak kiejtése közben magában semmit sem jelent, de ha a a hangnem hirtelen megváltozik, vagy a válaszadás előtt a lány megköszörüli a torkát — az ügy, úgy tűnik, valóban nem tiszta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük