5 eset, amikor egy lány nem utasítja el a szexet

Vannak helyzetek, amikor az elutasítás szinte alig valószínű. A szakemberek kiderítették az 5 ilyen körülményt.

A tudomány képviselői elvégeztek egy pikáns kutatást, amelynek az volt a célja, hogy meghatározza azokat a helyzeteket, amikor egy nő beleegyezik az intim kapcsolatba.

Mikor mondja azt, hogy «igen»

A kísérlet szervezői állítják, hogy a hölgyek többsége nem tartja a az elkötelezettség nélkül szexet alacsonyendűnek  és valami szokatlannak.  Ennek ellenére vannak esetek, amikor egy nő elutasítja a szexet  objektív okok miatt, és vannak helyzetek, amikor az elutasítás nem valószínű. A tudósok kiderítették az 5 ilyen körülményt.

100%, hogy nem lesz elutasítás a szexben

Ha egy férfi megszervezett egy romantikus vagy szokatlan randit, a nőt el fogja tölteni a hála érzése és nagy valószínűséggel bele fog egyezni az intim közelségbe.

Biztos, hogy bele fog egyezni lefeküdni veled

Odaajándékozva egy ajándékot, amelyről régóta álmodozik, számítani lehet á, hogy az este nem fog csak úgy véget érni.

Még egy ok a belegyezéshez

Amikor egy férfi segítséget nyújtott neki a nehéz pillanatban, nagy valószínűséggel nem lesz ellene a közelségnek, mivel a férfi a szemében olyan lesz, mint egy lovag fehér lovon a nehéz pillanatban.

Miért nem fog tudni ellenállni

Nem nagyon vonzó, de hatásos módszer ara, hogy meggyőzd a szexről – elmesélni neki a gondjaidat és a problémáidat, panaszkodni az ex barátnőidre. Az ilyen történetek gyakran váltanak ki sajnálatot a nőkből, és a hölgy meg fogja akarni vigasztalni a férfit, aki megnyílt előtte.

Késztesd arra, hogy féltékeny legyen

letesztelt és egyidejűleg veszélyes módszer – úgy csinálni, hogy elkezdjen féltékenykedni. A nőknél nagyon kifejlett a konkurencia érzése. De az éremnek vagy másik odala is – elhagyhat téged, méltatlan nőcsábásznak vélve.

 Mit tegyél, hogy beleegyezzen a szexbe?

Ne felejtsd el hallgatni a nők kívánságait,  udvariasnak és kedvesnek lenni.Ha a horgodra akadt, akkor elutasítás nem lesz!

Te mit csinálsz, hogy elérd nála a szexet?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük