5 dolog, amire minden édesapának meg kell tanítania a lányát

Tökéletes esetben a kislányokból először szép lányok nőnek fel, akik azután fiatal anyukákká válnak, bölcs nőkké és jó nagymamákká. De a felelősség a nevelésükért nem csak az édesanya, hanem az édesapa vállán is nyugszik .

Az édesapa befolyása a lánya sorsára

Egy átlagos édesapának (amilyennek lennie is kell) nem egyszerűen egy kislányt kell felnevelnie. Az a dolga, hogy felnevelje valakinek a szeretett hölgyét, anyukáját és nagymamáját is. És egyéni hozzáállás nélkül ezt nem lehet megcsinálni.

Felelősség

dolog amire minden edesapanak meg kell tanitania a lanyat

Először is a felelősséggel kell kezdeni. Mindannyian értjük, hogy felelnünk kell a tetteinkért. Még egy kislánynak is meg kell ezt értenie. Például, pontosan tudatosítania kell, hogy mikor álmodozhat egy szép ruháról, és mikor nem nagyon alkalmas erre az idő.

Ez azért kell, hogy a kislánya átalakuljon egy megbízható kísérővé azon ember számára, kivel majd az életét fogja tölteni. Hű barátjává kell válnia, nem pedig olyanná, aki a legfelelősségteljesebb pillanatban egy szép ruhát fog követelni.

Családi értékek

Egy édesapának meg kell tanítania a lányát szeretni és tisztelni az édesanyját és a nagymamáját. Azért, mert azok a gyermekek, akik szeretik a szüleiket, olyan szülőkké válnak, akik szeretik a gyermekeiket.

Napjainkban a családi iskolája el van mosódva, ami magányos emberek megjelenéséhez vezet. Ez a magány — gyermekkoruk következménye, amelyben egyszerűen nem szerették őket. Ezek az emberek, akik egykoron szégyellték megosztani a szüleikkel az életüket, olyan felnőttekké váltak, akik szégyellnek saját életet élni.

Szépség

dolog amire minden edesapanak meg kell tanitania a lanyat

Nagyon fontos megtanítani a kislányt a szépségre. Igen, éppen az apuka, nem pedig a nagymama vagy az édesanya kell, hogy megtegye ezt. Az anyuka elmagyarázhatja, hogyan kell felvinni a sminket vagy milyen ruhát kell felvenni egy bizonyos alkalomra, de a mértékre az édesapának kell megtanítania a lányát, hiszen a továbbiakban a férfi ízlés lesz a felnőtt lány nőiességének lényege.

A lényeg — elmagyarázni, hogy a szépség — a fölösleges dolgok hiánya, míg azok megléte — már közönségesség.

Főzés

Egy lányt meg kell győzni arról, hogy megtanulni főzni – fontos és értékes dolog. Ezt pedig nagyon egyszerűen el lehet érni: az édesapának jó étvággyal kell ennie, azt, amit otthon főznek.

Jóság

dolog amire minden edesapanak meg kell tanitania a lanyat

Ez egy nagyon fontos jellemző, amelyet fejleszteni kell a gyermekekben egészében véve. Ha egy édesapa azt akarja, hogy a gyermekei jók legyenek, akkor meg kell tanítania őket először a szüleikben, azután pedig a világban bízni. A kislány meg lehet tanítani a szeretet segítségével. Ne tegyen hamis ígéreteket és ne csapja be a lányát. Az a gyermek, akinek az álmai valóra válnak, soha nem lesz dühös a világra és boldog életet fog leélni.

Minden édesapa feladata

Minden édesapa feladata — igazi édesanyákat nevelni a lányukból, mivel balerinákká, színésznőkké vagy üzletasszonyokká a lányok magunk akarnak majd válni.

Az apaság útján a férfiakra három sárkány vár – jólét, státusz és karrier. Ezek a sárkányok megtesznek mindent, hogy az édesapa eltávolodjon a családjától a pénzt vagy a hamis dicséretet kedvéért. És ezeket az átlagos apukák az átlagos anyukák és szeretett gyermekek segítségével tudják csak legyőzni.

Emlékeztesse magát gyakrabban arra, hogy egy nem átlagos apuka csak a rendkívüliségre gondol, egy igazi apuka pedig arra, hogy a lánya rendkívüli.

Az Ön véleménye szerint ki befolyásolja jobban a lány természetét – az édesapa vagy az édesanya?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük