4 véglet, amelyekbe beleesünk egy szép lány láttán

A beszédek arról, hogy egy férfi szinte megőrül a női szépség láttán, nem puszta fecsegés. Itt van neked négy példa arra, hogyan is csinál belőled „idiótát” egy nagyon csinos lány látványa.

1. Elveszíted az időérzékedet

Egy rövidebb beszélgetést követően egy nővel, a férfiak úgy vélik, hogy átlagosa olyan 3,5 perccel rövidebb volt, mint valójában — de csakis abban az esetben, ha a beszélgetőtárs vonzó volt. Megszervezve a kísérletet és eljutva ezekre a következtetésekre a kanadai tudósok megmagyarázzák: egy szépséggel beszélgetve, nem csak magának a párbeszédnek szentelsz nagy figyelmet, hanem arra is, hogy milyen benyomást keltesz. Az agy aktívabban dolgozik,   és emiatt az idő nem  olyan feltűnően repül. Jegyezd meg a jövőre.

2. Vakmerővé válsz

Egy férfi hajlamos elfogadni a banki kölcsön kedvezőtlen feltételit, ha a plakátról, amely a bankot reklámozza, egy nagyon vonzó modell néz vissza rá.  Erre figyelmeztet a Gazdasági Kutatások Nemzeti Irodája (USA) és a Makmaster Egyetem (Kanada). A jutalom központjára gyakorolt befolyás az agyban, a szexuális képek arra kényszerítenek, hogy az azonnali haszonra gondolj  (elérhető nő— gyors szex! Hitel — azonnal sok pénz!), a következmények helyett.

3. Eltévedsz fantáziáidban

Ha szeretsz kitalálgatni, csak azért, hogy lenyűgözz egy szépséget, inkább ne élj vissza ezzel a bűnnel. Minél többet találsz ki, annál nehezebb lesz majd elválasztani a kitalációkat a valóságtól.  Ha egyszer már hazudtál, akkor folytatnod kell, de közben szégyelled, hogy becsapod. Az agy ettől összezavarodik és néhány hét múlva elkezdi őrizni a hazugságot ugyan azon a helyen, ahol az igazság van, és az emlékek összekeverednek a kitalációkkal — figyelmeztetnek a becsületes tudósok a Texasi Keresztény Egyetemről.

4. Valamiért bőkezűvé válsz

Önzetlenség, soha nem látott nagylelkűség, nemesség — ezek a tulajdonságok ébrednek fel egy normális férfiban, aki j benyomást akar kelteni a lányra, aki nagy hatást gyakorolt rá.  A nők valóban óckodnak a zsugori férfiaktól, és eldönteni, hogy helyén való-e az önzetlenség, agyad nem képes: mindössze egyet akar — hogy jó hajlama minél előbb szex-el érjen véget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük