4 FOTÓ BARÁTNŐDRŐL, AMELYEKET NEM SZABAD KITENNI AZ INTERNETRE

Mielőtt kitennéd a szociális hálózatba barátnőd/párod/feleséged fotóját gondold meg kétszer – örülni fog e neki. Itt van négy kép, amelyet nem szeretne megmutatni senkinek az életben.

1. Sport után

Ha barátnőd lefutott egy fél maratont, erről mindenkinek tudnia kell. De hagy igyekezzen maga elkészíteni a selfit, te pedig fotózz le valami szimbolikusat: a «Finish» feliratot, vagy egy sportcipőt. Megizzad és vörös mint a rák — ilyennek soha nem fog örülni.

2. Alva

A bulvárlapokban bizonyára láttál fényképeket «a sztárpárok életéből»: ezen a képen a zongora mellett állnak, ezen vacsoráznak, ezen pedig alszanak. Mindez – előre előkészített, s célja hogy érzelmeket váltson ki az olvasóból. Valójában egy alvó ember bután és eléggé csúnyán néz ki.

3. Smink nélkül

Mindig kifesti magát? Tehát, erre van szüksége. Természetesen, szereti hallani, hogy olyannak szereted amilyen. Ezért mondogasd tovább— de ne mutasd meg senkinek. Maga dönti el, hogy mit akar demonstrálni a világnak és mit nem.

4. Étellel

Először is – csak a kiválasztott szerencsések néznek ki szimpatikusan rágás közben. Másodszor – a tányérokat sem kell lefényképezni. Így könnyebb lesz neki elfelejteni, hogy hány szelet pizzát engedett meg magának valamiért a vacsi közben (és most mindenki tudja, hogy egy vad falánk!).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük