3 negatív vonás, amely segít neked elcsábítani egy nőt

«Légy jó fiú», — hallod a gyermekkorodtól és lehetséges, hogy még most is ezt a tanácsot használod. Mi azonban emlékeztetünk rá: a nőkkel más szabályok alapján is lehet társalogni.

Mit szeretnek a nők a férfiakban

Egy kutatásban, amelyet a New Mexicoi (USA) Állam Egyeteme mutatott be, soros alkalommal kijelentésre kerül: a nőknek a „rosszfiúk” tetszenek. Ez alkalommal nem a szomszéd udvarból való magas rosszfiúról van szó. A pszichológiában létezik egy fogalom, a „sötét hármas”  — egy kombináció, amely magába foglalja a személyiség három negatív vonását: pszichopátia, nárcizmus és machiavellizmus. És a kutatás során kiderült, hogy azoknak a férfiaknak, akik nagy fokozatban rendelkeznek ezekkel a sötét vonásokkal, több szexuális partnerük van. De vedd figyelembe: a rosszfiú — ez inkább Dzheyms Bond, aki képes megszerezni azt amit akar, nem pedig egy hírhedt gazember, aki bármi áron próbál eljutni a céljához. A pszichológiai tankönyvben ezt úgy nevezik, hogy « szívtelen, manipulatív kommunikációs stílus ». Nem ütni, hanem manipulálni – érted, ugye?

A nők elcsábításának №1 szabálya. Légy egy kicsit pszichopata

Miről van szó A szívtelenségről és a közömbösségről mások érzelmei iránt

Miért működik «Például, megijeszthetsz egy lányt. Ilyen állapotban fizikai kontaktust keres más emberekkel – hogy megnyugtassák. Más szavakkal élve, a kívánsága, hogy veled legyen, csak erősödik», — magyarázza Hizer Rapp, a Kinsey Egyetem kutatója, aki a szex, nemek és a reprodukció kérdéseivel foglalkozik(USA).

Mit tegyünk Szeretnéd meghívni a hölgyet moziba? Válassz olyan filmet, amelynek köszönhetően a nő szervezet kapkodni fogja a levegőt és megtelik adrenalinnal. A Californiai Egyetem azt tesz közzé, hogy az ilyen állapot — már a szexuális felizgulás kezdete. A mozi után kínáld meg egy koktéllal a hölgyet — az alkohol erősíti a hatást.

Ne vidd túlzásba Ne cipeld el a film után azonnal, valamilyen atrakcióra. Máskülönben túlfeszíted a húrt.

A nők elcsábításának №2 szabálya. Légy egy kicsit Nárcissus

Miről van szó  A magas egocentrizmusról

Miért működik Őseink lelkesen integetett a botokkal (a sajátjaikkal, nem pedig azokkal, amelyet felvettek) balra és jobbra, demonstrálva ezzel a reproduktív potenciált. Sok nő még most is úgy értékeli a hasonló önimádatot és öndemonstrációt, mint a férfi méltóság bizonyítékát.

Mit tegyünk Nos, dicsekedj, csak jól. « Meséld el, hogy mennyi érdekes férfi ügy történik az életedben és milyen jól képes vagy gondoskodni magadról, a szépségről, — tanácsolja Hizer. — valószínű, hogy meg fogja érteni, hogy jól élsz ebben a világban és keményen állsz a lábadon. És még azt is megérti, hogy közületek ki a vonó és ki a pótkocsi».

Ne vidd túlzásba Csodálni a tükörképedet mindenben — még a teáskanálban is egy kávé iszogatása közben — nem érdemes.

A nők elcsábításának №3 szabálya. Légy egy kicsit Machiavelli

Miről van szó Az irányítás vágyáról és képességéről

Miért működik «Egy tökéletes vezető, Machiavelli szerint, mindig azt mondja, amit az alárendeltek hallani akarnak, – de ezt kizárólag a saját érdekeiben teszi, — emlékeztet Hizer Rapp. – De hiszen tudod, hogy a lányok szeretik a bókokat? Hát akkor ne feledd el ezt soha».

Mit tegyünk Dicsérd, még, ha nincs is miért dicsérni. «A szavaidnak а) őszintén kell hagzzaniuk (gyakorold) és b) nem szabad, hogy nyílt szexuális kontextus legyen bennük, — tanácsolja Kevin Datton, pszichológus a St. Edmunds Collagéból (Nagy-Britannua). — Beszélj arról, ami nem a nyaka alatt helyezkedik el. A stílusérzékéről is beszélhetsz».

Ne vidd túlzásba  Nem lesznek jók az ilyes-féle nyilatkozatok: «Ilyen mellekkel pornósztárnak kellene menned!»

Hogyan lehet elcsábítani egy nőt

Kérdez meg 100 különböző lánytól, hogy milyennek kell lennie álmai férfijának, és a túlnyomó többség nem gondolkozva a válaszon azt fogja mondani, hogy – magabiztos. Igen-igen, ez így van. Nem szép, nem gazdag és nem is szexis! Hanem első sorban magabiztosságot kell sugároznia. Éppen egy férfi mellett érzik a nők a legkényelmesebben magukat.

Te melyik tulajdonságodat használod a nők elcsábítására?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük