12 MÓDSZER ARRA, HOGY VONZÓBBÁ VÁLJ 

Ezek az egyszerű szabályok-gyakorlatok egészségesebbé fogják tenni, tűrőképesebbé és vonzóbbá.

Próbáljon meg nem enni éjszakára, és 1-2 hét folyamán elkezd könnyű világos álmokat látni és ihletetten fog felkelni.

Próbáljon meg nem adni hozzá az ételekhez két fűszert: sót és borsot, és meglátja, hogy 2-3-szor kevesebb mennyiségű étellel jól lehet lakni,  1-2 hét folyamán a teste nem fog megduzzadni és egy hónap múlva észrevehetően le fog fogyni (csak a túlsúllyal rendelkezőkre vonatkozik).

Próbáljon megnem inni limonádét és más bármilyen szénsavas italt, és észre fogja venni, hogy mennyire finom a sima víz és, hogy a szomjúság eloltásához belőle sokkal kevesebb kell.

Próbáljon meg  nem inni kávét és teát két hét folyamán, és  észre fogja venni, hogy  minden örömet okoz Önnek, nyugodtan alszik el és mélyen alszik, és kisimultak a ráncai az arcán.

Próbálja meg  elköszönve egy embertől ne mondani  azt, hogy  «Na jó, na… jó!», és észre fogja venni milyen jó és kellemes dolog elköszönni.

Próbáljon meg   egy héten keresztül egyenes háttal járni és ülni, és észre fogja venni hogyan javul az emlékezete és mennyire gyorsabban fog gondolkozni.

Próbáljon meg  visszaemlékezni egy emberre, aki nem tetszik Önnek, adjon neki egy képzelt ajándékot, elképzelve, hogy örül és észre fogja venni, hogy jobban fog Önhöz viszonyulni.

Próbálja meg  alvás előtt 1-2 órával kikapcsolni a televíziót és a számítógépet, és kezdje el látni kívánságait és  művészi impulzusait.

Próbáljon meg   2 héten keresztül csak megfelelő okokból beszélni telefonon, és észre fogja venni ,hogy egy napban 36 óra van.

Próbáljon meg   minden alkalommal, maikor cigaretta után akar nyúlni — elvenni egy almát / mandarint /narancsot/ banánt vagy igyon meg egy pohár vizet, két hét múlva sokkal erősebbnek fogja magát érezni, tűrőképesebbnek és fittebbnek.

Próbálja meg   minden alkalommal, amikor valami érdeklődését felkeltő dolgot akar megtenni, azonnal elvégezni ezt, ne pazarolja az időt a gondolkodásra és az értékelésre, és észre fogja venni, hogy sokkal többre képes.

Próbáljon meg   mosolyogni minden alkalommal, amikor feltör Önben a vágy, hogy rámosolyogjon egy járókelőre, és egy hónap múlva minden ember ismerősnek és veszélytelennek fog tartani.

Próbáljon meg   heverészni a fűben a fák között az autóktól messze, és meghallja a várva várt csöndet.

Szabadulj meg a szegénység szokásától és kezdj el élni már ma!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük