10 VÁRATLAN DOLOG? AMELYEKTŐL A FÉRFIAK ELVESZÍTIK A FEJÜKET  

Hogyan lehet megőríteni egy férfit? Mint kiderült, a dús keblek, a karcsú lábak, az érzéki ajkak és a csábító illat – közel sem teljes listája a női arzenálnak. Nagyon aggódunk a nem sportos hasunk miatt, a smink hiánya és a túlzott egészséges étvágy miatt, nem is gyanítva, hogy ezzel izgatjuk fel a férfiakat… hogy mi is tetszik valójában a férfiaknak.

5-ös kosárméretű mellek –  nem meglepő, hogy közel sem minden férfi fétise. Az erősebbik nem képviselőinek többsége szereti, ha a mellek nem túl nagyok és elférnek a tenyerükben.  Emellett, a kisebb mellek rugalmasabbak,  a nagyokkal való összehasonlításban, ami a fiatalságot és a szexuális energiát szimbolizálja a férfiak számára. Egyszóval, az őskorban a miniatűr női varázsok a fajtiszta küllem jelei voltak.

A szó szoros értelmében a férfiak Achilles-sarka – a meztelen lábak. Úgy tűnik,  hogy a gyengeség a női test ezen részéhez még a romantizmus korszakából megmaradt, amikor a lányok hosszú zárt ruhákat hordtak, s néha felkeltve a férfiak fantáziáját meztelen lábukkal, amely kicsit megmutatkozott a szegély alól. A csupasz lábfejet a férfiak még ma is úgy fogják fel, mint egy célzást a meztelenségre.

Kis has – a legösszetettebb problémás zóna a nőknél – nem ok az elkeseredettségre. Ha nincs négy  (vagy még szörnyűbb kimondani, hogy nyolc ) kocka a hasizmon, az Önök esélyei arra, hogy felkeltsék a férfi szexuális érdeklődését nem fognak csökkenni, hanem épp ellenkezőleg, nőni fognak. A feszes izmok, finom alak – természetesen, nagyon jó. De a férfiak nem szeretnek ágyba bújni egy rájuk hasonlító emberrel női arccal.  A puha hasat és a finom combokat kellemesebb számukra simogatni, mint a vas tricepszet. Legyen bármilyen is a szépség ideál napjainkban –  a nőiesség időtlen.

A nem túl szexi fehérnemű szintén nem lehet akadálya a hirtelen önökre törő szenvedélynek. Paradox, de, a nő meggyőződés ellenére, a csipke alsónemű  a különleges esetek számára kevésbé izgatja fel a férfiakat, mint a mindennapi fehérnemű készlet, mondjuk, pamutból.  Az a tény, hogy Ön nem tervezett szexet, neki pedig, természetes szépségének és vonzerejének köszönhetően sikerült erre hangolni Önt – hihetetlenül felizgatja a férfiakat.  Mit is lehet itt mondani – férfi logika.

Az anorexia fénykorában a meggyőződés, hogy egy nőnek annyit kell ennie, mint egy kismadárnak –  inkább moveton mint szabály. És az, hogy a randin rendel magának egy desszertet a saláta és a főfogás után jobban a hasznára fog válni, mint a szemérmes szerénység. A férfiak szeretik a jó étvágyú nőket: a falánkság és a lazaság az étkezés terén alapot képez arra a feltételezésre, hogy Ön az ágyban is ilyen lesz.

Meglepő, de tény: a szemüveg, amely miatt unalmasnak csúfolják a lányokat az iskolában, egy felnőtt nőt képes megőríteni egy férfit. Mögötte egy hölgy törékenyebbnek és védelmezetlenebbnek tűnik, vagy  épp ellenkezőleg igazi üzeltasszonynak és magabiztos nőnek – ez egyik és a másik is felkelti a férfiak szexuális fantáziáját.

Rekedt hangvagyalacsony hangszín  lányoknál sok férfi szerint sosexy. Ilyen hangon súgdosni a fülre – könnyű fegyver egy férfi elcsábításához.

A férfiak különbözőek, de az iskolai formaruhába öltözött lányok, rövid szoknyában, mindenkit felizgatnak.  Mi az oka ennek a szexuális fantáziának? Egy ilyen «ifjú» lányka mellett a partner tapasztalt alfa-hímnek érzi magát.

Még egy férfi gyengeség – meztelen női vállak – a védelmezetlenség szimboluma. Látványuk elvarázsol és felkelti a férfiak  szexuális érdeklődését. Egy meztelen vállú nő hihetetlenül csábítónak tűnik a számukra: azonnal át akarják ölelni és a hálószobába vinni.

És desszertre – a nő illata. Nem film,hanem  egy tudományos tény, melyet a biológusok bebizonyítottak: a nő testének illata, az izzadsága, feromonokat tartalmaz, amelyek képesek felizgatni a férfit hormonális szinten. Ez a test ügyessége, és semmi csalás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük