10 legjobb női kifogás! Megtanulunk olvasni a sorok között  

Akarjuk-e vagy sem, de a nők abszolút többségének meggyőződése, hogy a férfiak – alapvetően hamis teremtmények és nehéz őket átnevelni. És még az tény sem képes megingatni ezt a meggyőződést, hogy mégis a szentek között mégis csak több férfi van, mint nő. Meghallgatsz egyes feministákat, és magad is elgondolkozol azon, hogy a férfiak fő rendeltetése – a gyöngéd, törékeny és megbízni képes teremtmények félrevezetése új módszereinek 24-órás kitalálása.  Ezt követően pedig durva és cinikus eltaposása. Ezért füllenteni – az egyetlen fennmaradó védelmi módszer a hiszékeny lények számára. Ma megvizsgálunk 10 női kifogást és az igazi értelmüket.

№1 női kifogás. «A szépségnem a legfontosabb. A lényega lélek“, vagyA pénznem a legfontosabb. A lényeg a lélek»

Megvitatni ezeket a témákat nincsenek ellene azok a hölgyek, akik éppen a csinos szépfiúk és a gazdag férfiak után futkosnak. Amikor hall egy ilyen kifejezést, tudja: valószínű, hogy a hölgyet nemrég hagyta el egy soros banderas vagy billgates. És ő, természetesen, ezen oknál fogva ideiglenesen elmélyült a filozófiai érvelésekben az aktuális téma vonatkozásában. De nem szabad tévedni. Ahogy az egyik ismerősöm szerette mondani, «az a nő, aki egyszer megtapasztalta az autó első ülésének melegét, semmi áron nem fog villamoson utazni Önnel ». Úgy hogy, begyógyítva a sebeit, egy ilyen hölgyemény ismét elkezdi a vadászatot a pénzes-esztétikai ideáljára.

Fordítás: «Egy férfinak gazdagnak, szépnek kell lennie és — lehetőség szerint — megértőnek is»

№2 női kifogás. «majd valahogy csörgess meg»

Klasszikus telefonos kifogás. Ha egy nő nem akarja egyenesen elküldeni a francba, akkor éppen ezt  kifejezést használja. Ön telefonál, és minden alkalommal kiderül, hogy a hölgy éppen zuhanyzik, éppen a küszöbön áll, mert indul valahova, vagy éppen aludni vagy, vagy éppen felkelt… De, lehetséges, hogy egyszerűen csak nagyon elfoglalt jelene pillanatban.

Fordítás: «Vannak fontosabb dolgaim is annál, mint hogy veled beszélgessek»

№3 női kifogás. «Tetszel nekem, mint barát», vagy «Olyan vagy nekem, mint a testvérem»

Valószínű, hogy egyszer minden férfi találkozott ilyennel. Meghívott egy szép hölgyet vacsorázni, virágokat ajándékozott neki és minden féle képpen udvarolt. Ezt követően megpróbált előrébb lépni az úton a fő célhoz. És eltörte az orrát a betonfalban. “De mi a probléma?” — kérdezi a férfi. “Nem, — válaszolja neki. — Te jó barát vagy és úgy tetszel nekem, ahogy vagy”. Sem több, sem kevesebb. “És pontosan ezen a távolságon, amelyen most vagyunk”, — olvasható a sorok között. Egysezrűen a barátnője unatkozott vagy azt akarta, hogy valaki járkáljon utána. Ha Önnek ez így jó, akkor továbbra is ápolhatja ezt a furcsa kertet. De a termést más fogja learatni, ezt ne feledje!

Fordítás: «Nekem vagy elég jó a számomra».

№4 női kifogás. «Most nem vagyok kész egy komoly kapcsolatra»

Ez a kifogás elhangozhat az előbbi után is. Abban az esetben, ha elhiszi az elmélkedéseit a lélek szépségéről és megpróbálja odanyújtani neki a gazdag belső világát, nem gondoskodva a zsebei belső világának gazdagságáról. Minden, amire számíthat ezután a kifejezés után – a „barát” státusz (a hármas számú kifogás) vagy a „barátnőjé”. Ebben az esetben még azt is el fogja mondani Önnek, hogy „milyen nehéz egy jó férfit találni” és Ön véglegesen egy igazi idiótának fogja magát érezni.

Fordítás: «Nem vagy szépfiú és nincs egy zsák pénzed sem, akkor minek kerülnénk közelebb egymáshoz?»

№5 női kifogás. «Menstruációm van»

Úgy tűnik, hogy egyetlen megfelelő kifogás sem jutott jelen pillanatba a hölgy eszébe. Ezért alkalmaznia kell a biztosan nyerő variációt, arra utalva, hogy «jelenleg jobb, ha békén hagysz». Ha Ön jóban van a számtannal és barátkozik a memóriájával, akkor gond nélkül ki fogja tudni számolni, hogy igaz-e az állítás, vagy sem. Érthető, hogy csak ha a kifogás nem első alkalommal kerül használatra.

Fordítás: «Nem találtam ennél jobb kibúvót».

№6 női kifogás. «Nem ma. Fáj a fejem/ túlságosan elfáradtam/ nincs kedvem»

Hagyoányos kifogása a férjes asszonyoknak. Amíg nincs gyűrű az ujjukon, szexre éhes tigrisek. Miután megszerezték amit akarnak – a szexet adagokban kiadó uralkodónők. Nos, meg lehet érteni őket: szexelni később is lehet, azonban a sorozatot nem fogják megismételni. Önnek, mellesleg, szintén van választása: maszturbáció, szex-bábú a szex-shopból, vagy hősies önmegtartóztatás.

Fordítás: a «Csendben — a gyermekek meghallják» és a «Ma megy a tévében a kedvenc sorozatom» kifejezésektől fogva a «dehát ez után mosakodni kell…» kifejezésig.

№7 női kifogás. «Nem fontos a mérete. Az a fontos, hogy hogyan használod»

Ha az Ön büszkesége nem képes a legmélyebbre hatolni, mindig megmarad a valószínűsége annak, hogy kisebb, mint az elődje. Vagy jelentősen kisebb. Akkor hasonló helyzetben egy ilyen egyáltalán nem nyugtató kifejezéssel fogják nyugtatgatni. Hiszen valójában az elbeszéléseket az óriás péniszekről a nők legendákként adják át egymásnak.

Fordítás: «Nőni kell, nőni még sokat!».

№8 női kifogás. Minden, ami az enyéma tiéd is

Ez a kifogás akkor hangzik el, amikor a nő nincs ellene belenyúlni a pénztárcájába. De legyen biztos benne, hogy az általa és a szülei által megszerzett vagyon akkor is csak az ő vagyona fog maradni. Tehát, ha úgy döntött, hogy elvesz egy olyan lányt, akinek van háza, vagy lakása, inkább vásároljanak közös lakást, vagy tegye meg ezt egyedül.

Ha nem, akkor Ön mindig is „az a srác lesz, aki átköltözött hozz”. Ami a pénzt és más anyagi értékeket érint, amelyeket nem személyesen keresett meg, költse kedvesére. Higgye el, hogy ehhez úgy fog hozzá állni, mintha ennek így is kellene lennie. És, lehetséges, hogy ideiglenesen engedelmeskedni fog. De azután mégis csak figyelembe kellesz venni enne a kifejezésnek a fordítását…

Fordítás: «Minden ami a tiéd, megfelelően – az enyém!».

№9 női kifogás. «Boldoggá akarlak tenni»

A női boldogság  — csak a kedvesem legyen mellettem, Tatyana Ovszienko véleménye szerint (br-r-r!). Nem fejezi be ezt a kifejezést— mellettem egy pórázon! A kedvest nem rossz dolog kivinni sétáltatni a női ruhaboltokba vagy az édesanyjához egy ebédre. Hát ez az, a boldogság! És Ön talán nem tudta? Talán azt gondolta, hogy a boldogság — végigfeküdni a kanapén a tv előtt egy láda sörrel és egész este egy box mérkőzést nézni? Naiv!

Fordítás: «Csináld azt, amit mondok, és akkor minden rendben lesz».

№10 női kifogás. «Mindenkinek joga van a személyes életre»

Ez minden kifogás Anyja. A fő posztulátum, amellyel minden le lehet fedni. A személyes életre való jog eközben, érthető persze, kizárólag a nőket illeti meg. Mivel egy személyes élettel – mindössze egy titokzatos és rejtélyes teremtés. A férfi pedig – egy figyelmetlen és kőszívű potenciális csaló.

Az ősi tapasztalatok alapján, azután, hogy elhangzik ez a kifejezés, keresztet tehet a hölggyel való kapcsolatára. Persze, csak, ha nem egy mazochista.

Hogyan viselkedjünk

Ne hagyd, hogy bolondot csináljanak belőled! Vedd rá egy őszinte beszélgetésre, képes vagy erre!

Melyik női kifogással találkoztál a leggyakrabban?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük