10 hiba a nők csábításánál

A nők biológiailag és pszichológiailag erős férfit keresnek, akivel tovább lehet vinni a nemzedéket. Még akkor is, ha úgy áll hozzá a kapcsolathoz, mint egy intrikához, tudat alatt a legjobbat és a legerősebbet fogja keresni… És ezekből a megfontolásokból kiindulva sem felejtsd el, hogy férfi vagy. Gondolkozz a fejeddel és ne kövesd el a következő hibákat: 

  1. MINDENBEN A KEDVÉBEN JÁRNI

hiba a nok csabitasanalA legegyszerűbb és leghatásosabb módszer ahhoz, hogy ne kapjunk meg egy nőt – igyekezni mindenben a kedvében járni és megtenni mindent, amit csak kér. A hölgyek imádják a papucsférfiakat. A hétköznapokban ezt „rongynak” nevezzük. Az ilyeneket a nők sokáig fogják használni hétköznapi problémáik megoldásához, ígéretekkel és előlegekkel etetve.

  1. KIHALLGATÁSSÁ ALAKÍTANI ÁT A RANDIT

Sokan úgy gondolják, hogy ha minél több kérdést tesznek fel egy nőnek, gyorsabban megszerzik őt. Hol dolgozol? És régen? Hogy pihensz? Hol voltál? És tetszett? Miért? A lányok szeretik a beszélgetéseket, amikor az általuk elmesélt dolgok élő visszajelzést kapnak a beszélgetőtárstól,  de nem a soros kérdéseket. A beszélgetés tökéletes forgatókönyve – amikor figyelmes vagy a beszélgetőtársaddal, s eközben olyan témákat vitattok meg, amelyek mind a kettőtöket érdekelnek.

  1. BIZONYTALANSÁGOT MUTATNI

A nők szinte bolondulnak az erős férfiakért (most egyáltalán nem az izmokról beszélek). Szeretik a vezetőket, a karizmatikus férfiakat, a harcosokat, akiknek megvan a saját véleménye és a saját szabályaik. Imádják azokat a férfiakat, akik tudják, hogy mit akarnak, és el tudják érni a céljaikat (még akkor s, ha ez épp a hölgy).

  1. MEGPRÓBÁLNI AJÁNDÉKOKKAL VENNI MEG A FIGYELMÉT

hiba a nok csabitasanalHányszor fordult elő, hogy elvitted a hölgyet étterembe, ajándékokat és virágot ajándékoztál neki, ő azonban mást választott, olyat, aki fel annyit sem ajándékozgatott neki, mint te? A módszer, hogy „na most megmutatom, hogy milyen bőkezű vagyok, és minden képpen belém fog szeretni” – lehet ,hogy valamikor régen működött. De napjainkban létezik egy teljes generáció a nőknél, akik szívesen elfogadják a férfiak ajándékait, válaszként mosolyogva és azt súgdalva, hogy „Milyen kedves vagy”. Amint elkezded elárasztani ajándékaiddal a hölgyet, azonnal elkezdi gyanítani a következőt: „Nem gondolom, hogy megtetszem neked olyannak, amilyen vagyok, ezért megpróbálom megvásárolni a figyelmedet». Még, ha ez valóban így is van és megvetted magadnak a büszkeséged megnöveléséhez az Iron Gel krémet, akkor se vidd túlzásba az ajándékokkal!

Szándékaid elkezdenek ellened játszani és a nők úgy fogják fel, mint gyenge próbálkozásokat egy szerencsétlen hímtől, aki szeretné elnyerni a csodálatos hercegnő szívét – az övét.

  1. TÚL KORÁN ÁRULOD EL AZ ÉRZÉSEIDET

hiba a nok csabitasanalMég egy nagyon komoly hiba — elmondani az érzéseidet a kapcsolatotok túl korai stádiumában. Egy szép nő mindig élvezi a férfiak fokozott figyelmét. Általában, az ilyen nők gyakran járnak férfiakkal. Hatalmas tapasztalatra tesznek szert,  és tudják, hogy mit várjanak egy férfitől a kapcsolatban. Éppen ezért, garantált módja annak, hogy futásra késztessünk egy hölgyet a  «Tudod… te nagyon, de nagyon… erősen tetszel nekem» kifejezés lesz, az előtt, hogy a nő is érdeklődést mutatna irántad.

  1. NEM ÉRTENI A KÜLÖNBSÉGET KÖZTETEK

Emlékezz vissza, észrevetted-e, hogy nagyon gyakran lehet olyan párokkal találkozni, ahol a nő hihetetlenül vonzó, azonban a férfit nem lehet ilyennek nevezni még a legoptimistább hozzászólásokban sem? Ezt az a tény magyarázza, hogy a nőket meghatározott tulajdonságok vonzzák a férfiakban, amelyeknek köszönhetően kiválóan érzik magukat választottuk mellett. És a külső – közel sem a legfontosabb ezek közül. A férfi vonzalom olyan mint egy kapcsoló. Csak két helyzet van — «bekapcsolás» és «kikapcsolás». Ugyan olyan gyorsan jelenik meg, mint amilyen gyorsan el is tűnik.  A nőit össze lehet hasonlítani egy léggömbbel, amelyet meg kell tölteni pozitív érzelmekkel levegő helyett. Ha jól nézel ki, helyesen kommunikálsz és jól pozicionálsz, akkor az „érzelmek léggömbje” fokozatosan megtelik- Ha elkezdesz hibákat követni el, a léggömbön egy lyuk keletkezik, amelyen keresztül kijut az egész „levegő”, és leereszt.  Meggyőzni egy hölgyet arról, hogy tetszel neki, szinte lehetetlen. Ha nem érez vonzalmat irántad, magyarázgatni neki, hogy jó és felülmúlhatatlan vagy, egyszerűen értelmetlen dolog.

  1. AZT GONDOLNI, HOGY CSAK A PÉNZ ÉS A SZÉP SRÁCOK VONZZÁK ŐKET

hiba a nok csabitasanalMég egy eléggé gyakori hiba, amely miatt a férfiak abbahagyják a próbálkozásaikat, nem is érkezve elkezdeni őket. Nem vitatott, hogy léteznek meghatározott választási kritériumokkal rendelkező nők. De a nők többségét a férfi személyisége érdekli, nem pedig a pénztárcája és az, hogy hogyan néz ki. A pénz — csak egy forrás, és attól, hogy rendelkezel vele még nem fog téged szeretni a környezeted. A siker valódi oka — a személyiség. Sok dolog van, amely alapján meg lehet ítélni egy ember. Figyelj oda az érzelmekre, amelyekkel megajándékozhatod a választottadat.

  1. NEM TERMÉSZETESEN VISELKEDNI

Most felfedek neked egy borzalmas titkot. Egy nő mindig tudja, hogy mire gondolsz és mit akarsz. A nők sokkal jobban olvassák le testbeszédünket, hangneműnket és intonációnkat, mint mi az övéket.  Tudom ,hogy ezt  nagyon nehéz elhinni, de amikor a randin meg akarod csókolni a hölgyet, ő már tud erről! És, ha nem teszel semmit annak érdekében, hogy megcsókold, hanem egyszerűen ülsz vele szemben és elkezdesz idegeskedni – nem fog neked segíteni…sajnos.

  1. KÜLÖNLEGESNEK TARTANI

Néha a férfiak életében megjelenik egy különleges hölgy. Egyszerűen nem olyan, mint mások. A férfi megfeledkezik a világon mindenről és elmerül tekintetében és gyöngéd ölelésében. És itt következik be a legborzasztóbb. Elfelejt mindent. Azt ,hogy el kell csábítani. Hogy el kell varázsolni. Na ná, hiszen „beleszeretett, elveszítve az emlékezetét” és képes feláldozni mindent érte. Hiszen olyan mint Ő, nincs több a világon. És meg kell hódítani bármi áron. Sajnos, amikor egy hölgy látja, hogy teljesen elrabolta egy férfi szívét  (szépségével, mosolyával vagy anyajegyével az ajkai fölött), azonnal érti, hogy teljesen kontrolálja a helyzetet, és unalmassá válik számára a játék. Már nincs számára intrika. Nincs szenvedély, várakozás, érzelmek, kiszámíthatatlanság, amelyekre oly nagy szüksége van egy hölgynek  a férfi iránt táplált vonzalma kialakításához. Számára egy ilyen szerelmes udvarló már nem férfi.

  1. ELLAZULNI ,AMINT MEGTETSZETTÉL NEKI

Erről szó sem lehet! Emlékszel a léggömbre? Amint abbahagyod egy nő csábítását, azonnal meg fogja érezni, és a lufi elkezd ereszteni – a vonzalom a személyed iránt gyorsan eltűnik.  És megszületik egy borzalmas gondolat: „Lehet, hogy nem is tetszem neki annyira?”. A nők a világon mindennél jobban félnek a visszautasítástól. Sokkal könnyebb neki megőrizni a független státuszát és nem kapni meg a férfit, mint kockára tenni, hogy ez a férfi visszautasítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük